Lantzis Labels

ΕΙΔΙΚΗ ΣΗΜΑΝΣΗ ΣΤΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ 

Η εφαρμογή του νέου νόμου για την ειδική σήμανση στα πλαστικά μίας χρήσης είναι εξαιρετικά ευεργετική για την προστασία του περιβάλλοντος, την σωστή διαχείριση του προϊόντος ως αποβλήτου,  και την γενικότερη μείωση χρήσης πλαστικών. Αυτά είναι τα καλά νέα!

Τα άσχημα νέα είναι ότι, μετά από μία περίοδο προσαρμογής όπου επιτρεπόταν η εφαρμογή αυτοκόλλητου επάνω στις υφιστάμενες συσκευασίες, από 04.07.2022 θα πρέπει η σήμανση να είναι τυπωμένη επάνω στο προιόν (ή την συσκευασία του). Αυτό προκαλεί μια σημαντικότατη δαπάνη για τις επιχειρήσεις, αφού  πρέπει να προμηθευτούν εκ νέου υλικά συσκευασίας (μιας και τα αποθέματά τους θα είναι πλέον άχρηστα), καταβάλλοντας σημαντικό κεφάλαιο τόσο για την αγορά των υλικών αυτών, αλλά και για το κόστος των προ-εκτυπωτικών υλικών που απαιτούνται για την εκτύπωσή τους. Και όλα αυτά σε μια περίοδο δραματικών αυξήσεων στις τιμές των πλαστικών και του χάρτου!

Η εταιρεία μας σας προσφέρει την λύση ώστε η επιχείρησή σας να είναι άμεσα νομότυπη και περιβαλλοντολογικά υπεύθυνη,  καθώς

·         Το κόστος προεκτυπωτικών είναι εξαιρετικά χαμηλότερο από τις τιμές της αγοράς  ώστε , ειδικά αν έχετε μεγάλη ποικιλία εκτυπωμένων υλικών, να εξοικονομήσετε ακόμα και αρκετές χιλιάδες ευρώ 

·         Έχει την δυνατότητα να παράγει εξαιρετικά μικρές ποσότητες ανά κωδικό, ώστε να αντεπεξέλθετε στην δύσκολη αυτή περίοδο χωρίς να χρειαστεί να προμηθευτείτε εκατοντάδες κιλά και να δεσμεύσετε κεφάλαια στα αποθέματα υλικών συσκευασίας.

·         Μπορεί να εκτελέσει παραγγελία σε οποιαδήποτε δομή υλικού και τεχνοτροπία εκτύπωσης, σε εξαιρετικά σύντομο χρονικό διάστημα, ώστε να προλάβετε την προθεσμία της 04/07/22. 

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 210-6620910 ή επισκεφθείτε το www.lantzis.com.gr

Ευχαριστούμε.

Χρήσιμα link : 

Πλαστικά προϊόντα μίας χρήσης – (ypen.gov.gr)

https://eur-lex.europa.eu/legal-content/EL/TXT/PDF/?uri=CELEX:32020R2151&from=EN
This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience.